KRALEX – Partenerul tau pentru succes

Kralex - Partenerul tau de succes

In cei 20 de ani de prezenta pe piata condimentelor si a aditivilor din Romania, am incheiat parteneriate cu unii din cei mai mari furnizori de amestecuri functionale, condimente si tehnologie din Europa, si nu numai. Echipa Kralex a pus mereu mare pret pe perfectionare si completare a cunostintelor, folosind toate resursele disponibile pe plan local sau de la partenerii internationali. Fiecare proiect este realizat in stransa colaborare cu clientii nostri si cu deosebita consideratie pentru satisfactia clientului.

Piata actuala este in continua schimbare. Se schimba gusturile, gamele de preparate si cerintele consumatorilor. Kralex investeste in dezvoltare continua, fie ca este a conceptelor, produselor sau solutiilor. Data Driven Solutions, bazata pe informatii statistice de la cele mai sigure si de actualitate surse, este cea mai noua unelta implementata pentru a veni in intampinarea modificarilor din piata.

Dorinta de a aborda provocarile pietei, accesul la cele mai moderne tehnologii si tehnici, cat si implicarea si dedicarea fiecaruia dintre noi fac din Kralex partenerul tau pentru succes.

Partenerii nostri

Din dorinta continua de perfectionare si de a aduce solutii noi si inovatoare in industria carnii, dar si componente si condimente de o calitate superioara, Kralex a legat parteneriate stranse cu unii din cei mai mari furnizori pe plan european si nu numai. Parteneriatele cu acestia au facut din Kralex un furnizor de solutii complete dar si de tehnologie in piata romaneasca. Un furnizor de excelenta.

Moguntia – furnizor de condimente, amestecuri functionale si amestecuri complete, de 14 ani alaturi de noi.

Ruitenberg  – furnizor de solutii inovatoare si tehnologii moderne, de 9 ani alaturi de noi.

Cu ce ne ocupam

0%
Tehnologii noi
0%
Inovatie
0%
Mix-uri personalizate
0%
Consultanta

Echipa noastra

Aleksandar Kostov
Aleksandar Kostov
Director General
Aura Kostov
Aura Kostov
Director Financiar
Aleksandar Zikov
Aleksandar Zikov
Director Vanzari
Ionut Hoanca
Ionut Hoanca
Director Tehnic
Mihai Guramulta
Mihai Guramulta
Inginer tehnolog
Vlad Agrigorasoae
Vlad Agrigorasoae
Inginer tehnolog

Cariere

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Acestea sunt posturile pentru care cautam colegi:

Job

Departament

Scurta descriere

Aplica pana pe

Manipulant depozit

Productie

Program fix. Salariu motivant. Asiguram transport.

15 Ianuarie 2019

Aplicatiile pot fi trimise si la adresa de e-mail: [email protected]. Va rugam sa trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie si sa mentionati “Titlul postului” si “Departamentul” in linia de subiect.

Toate cererile vor fi tratate cu deplina incredere de catre departamentul nostru de resurse umane si vor fi evaluate anonim de catre managerii departamentului respectiv.