Politica de confidentialitate a datelor

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care “KRALEX” utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidentialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

“KRALEX”, in calitate de proprietar al https://www.kralex.ro/ , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

Conform prevederilor legale, ”KRALEX” are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe e-mail la ”KRALEX”, sau prin posta la adresa Str. Gladitei, nr 42, Bloc T7, Et. 12, Sectorul 4, Bucuresti.

DATELE COLECTATE

 • nume si prenume;
 • IP;
 • informatii de contact inclusiv adresa de email;
 • alte informatii relevante pentru cercetari de piata sau oferte speciale.

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

 • informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe https://www.kralex.ro/ ;
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

MODALITATEA DE COLECTARE A DATELOR:

 • Formular inscriere newsletter

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679 (“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, prenume, adresa de e-mail) de catre “KRALEX”, cu sediul social in Str. Gladitei, nr 42, Bloc T7, Et. 12, Sectorul 4, Bucuresti sunt folosite cu buna credinta, in scopul de a va trimite periodic (1-2 campanii/luna) informatii privind promotii, produse si evenimente.

Aceste date personale vor fi stocate pana in momentul in care va veti exprima dorinta de a va dezabona, dupa care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri (MailChimp, precum si alti potentiali furnizori de servicii de profil care sunt in conformitate cu normele GDPR), doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

“KRALEX” se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular si sa nu le transfere in alte scopuri. Aveti dreptul de a solicita oricand dezabonarea si, implicit, stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din baza noastra de date pe urmatoarele canale: prin selectarea butonului dezabonare care se regaseste in footerul oricarui newsletter expediat de “KRALEX” sau pe email la [email protected] .

Aceste informatii sunt stocate pentru o perioada de 10 ani, dupa care vor fi distruse printr-un procedeu care sa asigure caracterul irecuperabil al acestora. Ele pot fi transmise partenerilor nostri doar in vederea atingerii scopului mai sus enuntat.

 • Formular contact

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor 2016/679(“RGPD”), va aducem la cunostinta ca datele cu caracter personal, solicitate in acest formular (nume, telefon, adresa de e-mail) de catre “KRALEX”, sunt folosite cu buna credinta, in scopul furnizarii de raspunsuri la intrebari si detalii solicitate prin acest formular de contact.

“KRALEX” se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor inscrise in acest formular, sa nu le instraineze si sa le utilizeze exclusiv in scopul in care au fost colectate. In vederea modificarii, stergerii, rectificarii sau accesarii datelor furnizate prin intermediul acestui formular, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la “KRALEX”.’

DESTINATIA DATELOR

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator ”KRALEX” si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul:
 • SC AEVENTURA EVENTS SRL pentru suport tehnic si mentenanta websitelui https://www.kralex.ro/ ;
 • Google;
 • autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege care sunt nevoile dumneavoastra si, astfel, sa va putem livra produse si servicii mai bune. Printre altele colectam aceste informatii pentru:

 • pastrarea unei evidente interne a bazei de date;
 • imbunatatirea produselor si serviciilor noastre;
 • indeplinirea obligatiilor contractuale derivate din contractatele la distanta instituite prin confirmarea comenzilor plasate pe site-ul https://www.kralex.ro/ ;
 • putem folosi aceste date pentru a trimite, periodic, e-mail-uri legate de servicii noi disponibile, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra;
 • este posibil sa va contactam prin e-mail, telefon. Este posibil sa folosim informatiile colectate pentru a personaliza website-ul nostru conform nevoilor dumneavoastra.

INFORMATII GENERALE COLECTATE DE “KRALEX”

In momentul inregistrarii pe site-ul https://www.kralex.ro/  prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse “KRALEX”, vizitarea anumitor pagini din site-ul https://www.kralex.ro/  ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, “KRALEX” va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale site-ului, “KRALEX” va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor KRALEX, precum si alte informatii prin care va pot identifica.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE “KRALEX”

Informatiile colectate de pe site-ul “KRALEX”, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, vor fi utilizate in scopul de a administra inregistrarea conturilor, solutionarea intrebarilor, imbunatatirea site-ului nostru si consultarea utilizatorilor in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre “KRALEX” este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

“KRALEX” nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti, altele decat cele mentionate mai sus, informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

DREPTUL DUMNEAVOASTRA DE A VA MODIFICA SI STERGE DATELE DUMNEAVOASTRA DETINUTE DE OPERATOR

Conform RGPD, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

In vederea exercitarii acestor drepturi, puteti intra in contact cu responsabilul nostru cu protectia datelor, la “KRALEX”. De asemenea, aveti dreptul de a formula plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca apreciati ca drepturile dvs. sunt incalcate.

CONTROLUL INFORMATIILOR PERSONALE

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale folosind urmatoarele metode:

 • ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe un web-site, cautati casuta pe care puteti sa o bifati prin care sa va exprimati optiunea ca datele dumneavoastra sa nu fie folosite de catre nimeni in scopul activitatilor de marketing direct.
 • daca ati fost de acord in trecut ca datele dumneavoastra sa fie folosite pentru activitati de marketing direct va puteti modifica optiunea oricand contactandu-ne la: “KRALEX”

Nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dumneavoastra la terte parti decat in cazul in care avem permisiunea dumneavoastra sau daca legea o cere.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un e-mail in cel mai scurt timp posibil la adresa de mai sus. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.

CAT TIMP PRELUCRAM DATELE TALE PERSONALE

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

SECURITATEA DATELOR

Ne angajam sa asiguram securitatea si anonimizarea informatiilor dumneavoastra. Pentru a preveni accesul neautorizat sau sustragerea datelor avem implementate proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si asigura informatiile culese online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de “KRALEX” e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceseaza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.