Termeni si conditii

Vizitarea site-ului https://www.kralex.ro/ implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

https://www.kralex.ro/ este un serviciu online. https://www.kralex.ro/ este administrat de “S.C. Kralex Food Solutions Technology S.R.L”, cu sediul social in Bucuresti, Str. Gladitei, nr 42, Bloc T7, Et. 12, Sectorul 4, Bucuresti, sub nr. J40/9700/06.07.2018, avand codul de identificare fiscala RO 27301250.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului https://www.kralex.ro/ fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI DESCRIEREA PRODUSELOR

“KRALEX” isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul https://www.kralex.ro/, fara o instiintare prealabila. Descrierile produselor prezente pe site-ul https://www.kralex.ro/ au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul https://www.kralex.ro/ au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

“KRALEX” nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate in urma recomandarilor prezentate pe acest site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

https://www.kralex.ro/ foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

GARANTII SI LIMITARI

https://www.kralex.ro/ nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. “KRALEX” nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care https://www.kralex.ro/ nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. “KRALEX” isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. “KRALEX” isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. “KRALEX” nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;

– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://www.kralex.ro/ isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.kralex.ro/, transmiteti (in afara cazurilor in care “KRALEX” indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. “KRALEX” are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.kralex.ro/, cedati dreptul “KRALEX” de a folosi, intergal sau partial, informatiile din materialele postate de dvs., inclusiv  cele privind autorul materialului; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://www.kralex.ro/.

https://www.kralex.ro/ are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. https://www.kralex.ro// nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. https://www.kralex.ro// are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

FORTA MAJORA

https://www.kralex.ro/, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre https://www.kralex.ro/ nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa https://www.kralex.ro/. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la https://www.kralex.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele https://www.kralex.ro/, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

PUBLICITATEA

https://www.kralex.ro/ poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea https://www.kralex.ro/ si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

LITIGII

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si “KRALEX”. In cazul unor eventuale conflicte intre “KRALEX” si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul social al KRALEX, in conformitate cu legile romane in vigoare.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Societatea furnizoare se obliga sa faca toate demersurile in vederea comunicarii de informatii corecte, complete si actualizate referitor la produsele afisate pe site.

Societatea furnizoare nu poate garanta ca https://www.kralex.ro/, serverele pe care este gazduit sau e-mail-urile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari inerenti in conditiile operarii in mediu virtual.

Societatea furnizoare isi declina raspunderea pentru omisiunile sau inadvertentele care pot interveni in redactarea sau prezentarea informatiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operatiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza in timp real.

Utilizatorul foloseste https://www.kralex.ro/ pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Destinatarul comerciant actioneaza pe riscul propriu, daca a stiut sau ar fi trebuit sa stie, in concordanta cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informatia continuta intr-un mesaj electronic a fost alterata in timpul transmiterii sau prelucrarii sale.

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii ale contractului si ale celorlalte instructiuni mentionate pe site. Societatea furnizoare nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricareia din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor afisate pe site.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din vizitarea https://www.kralex.ro/.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul https://www.kralex.ro// contine informatii privind produsele “KRALEX”.

Tot continutul acestui site este strict informativ. https://www.kralex.ro/ nu poate garanta corectitudinea informatiilor continute de acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea, integritatea sau autenticitatea informatiilor continute de acest site. Acest site si informatia continuta va sunt prezentate fara nici un fel de garantie, exprimata sau implicita.

https://www.kralex.ro/ isi rezeva dreptul de a face schimbari in orice moment, fara o notificare prealabila, in ceea ce priveste specificatiile si accesibilitatea produselor si serviciilor.

Folosirea imaginilor provenite de pe site-ul oficial https://www.kralex.ro/ pe site-uri si in pagini personale

https://www.kralex.ro/accepta natura Internet-ului ca fiind un mediu in care informatia este distribuita, si prin urmare permite persoanelor individuale sa reproduca imagini de pe site-ul https://www.kralex.ro/ pe paginile personale sau pe paginile de internet cu conditia ca, in prealabil,  sa solicite acest lucru administratorului site-ului https://www.kralex.ro/ la adresa “KRALEX”. In scop informativ, cererile facute la aceasta adresa vor fi evaluate printre altele si conform urmatoarelor criterii:

  • Site-ul unde urmeaza sa fie publicat este non-profit;
  • Site-ul promoveaza o imagine pozitiva a produselor, serviciilor si identitatii https://www.kralex.ro/;
  • Site-ul nu contine materiale indecente sau ilegale;
  • Imaginile nu vor fi alterate (fara text suplimentar pe imagine, nu se vor folosi in fotomontaje, nu se vor schimba culorile sau deforma);
  • Pot fi reproduse numai imagini reprezentand produse https://www.kralex.ro/, elementele de design grafic si prezenta vizuala a site-ului https://www.kralex.ro/nu pot fi reproduse;
  • Numarul de imagini este rezonabil si consistent cu scopul respectivului site individual sau de companie;
  • Proprietarul copyright-ului este indicat astfel: ‘Copyright © 2018 https://www.kralex.ro/. Provenienta imaginii este indicata printr-un hiperlink catre site-ul https://www.kralex.ro/;
  • Prin folosirea imaginilor, persoana respectiva este de acord sa fie contactata de https://www.kralex.ro/pentru a stabili un link de la site-ul https://www.kralex.ro/catre site-ul propriu.

Utilizatorul este de acord cu faptul ca aceasta autorizare poate fi retrasa in orice moment de catre https://www.kralex.ro/, si, prin urmare, este de acord sa indeparteze, imediat ce este anuntat in acest scop, imaginilie respective de pe site.

Hiperlink-uri

Site-ul https://www.kralex.ro/ poate contine hiperlink-uri catre alte site-uri pe deplin independente de acesta. https://www.kralex.ro/ nu isi asuma nici un fel de responsabilitati si nu ofera nici un fel de garantii privind integritatea, acuratetea sau autenticitatea datelor continute in aceste link-uri hipertext sau in alte site-uri, iar accesarea oricarui alt site din site-ul https://www.kralex.ro/ se face pe propria dvs. raspundere.

Raspundere limitata

https://www.kralex.ro/ nu isi asuma nici un fel de responsabilitati pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale sau provenite ca urmare a unei consecinte legate in orice fel de accesul dvs. la site-ul https://www.kralex.ro/, incluzand, fara a se limita la, orice pierdere sau paguba cauzata de virusi ce va pot afecta calculatorul sau datorita increderii dvs. in informatia provenita prin intermediul site-ului https://www.kralex.ro/.

Modificarea regulamentului

https://www.kralex.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment in functie de necesitatile economice proprii, prin urmare sunteti invitati sa verificati acest regulament de fiecare data cand vizitati site-ul.

Testimoniale primite

Facand orice declaratie pe acest site, sunteti de acord ca https://www.kralex.ro/ sa pastreze, la dispozitia sa, dreptul de a modifica, publica liber sau de a nu publica testimonialele primite pe site.

https://www.kralex.ro/ nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in legatura cu mesajele publicate pe acest site